Recent Comments

Viimati lisatud

Kassi ja koera päevik.

Kassi päevik.
983. vangistuspäev.

Minu vangistajad jätkavad mu nina ette nööri otsas rippuvate esemete toppimist. Nad söövad õhtusöögiks kõike head ja maitsvat, samal ajal, kui mulle annavad nad ainult kuivi krõbuskeid. Ainuke asi, mis aitab mul vastu panna on lootus põgeneda ja väike lohutus kraapida aeg-ajalt katki mõne mööbli kate.
Homme ma söön võib-olla ära mõne teise potitaime.

987. päev

Täna  ma katsusin oma kinnihoidjaid lõksu püüda, libistades end neile jalgu samal ajal, kui nad astusid ja see peaaegu õnnestus mul. Oleks hea, kui ma saan seda katsetada trepi peal järgmisel korral. Lootusega neid tõsiselt vihale ajada ma sundisin end oksendama tooli peale. Järgmine kord proovin seda voodi peal.

999. päev.

Ma leidsin hiire ja tõin selle oma kinnihoidjatele, et näidata milleks ma võimeline olen. Aga nad lihtsalt sattusid vaimustusse ja ütlesid, kui hea väike kassike ma olen. Kõik ei suju plaanipäraselt.

1681. päev.

Nende julmusel minu vastu ei ole piire. Seekord, ilma mingi põhjuseta, kasutati selleks vett. See koosnes mingist keemilisest ühendist, mida nad kutsuvad shampooniks ja mis torkis. Milline tarkpea leiutas sellise asja?

1718. päev.

Täna leidis aset kurjategijate koosolek. Mind isoleeriti sündmuse jaoks. Sellegipoolest, ma kuulsin lärmi ja klaasidekilinat. Lisaks sellele sain ma teada, et minu isoleerimise põhjus on selles, et ma olen allergiline... Oleks hea, kui ma saan teada, mida see tähendab ja kasutada seda ära omaenda huvides.

1745. päev.

Ma olen kindel, et teised vangid on näitlejad. Koer on täiesti rahulik ja tundub ebanormaalselt õnnelik, kui keegi saabub. Ilmselgelt on tal vaimsed probleemid. Teiselt poolt, kanaarilind on vist mõni spioon, sest ta lobiseb koguaeg. Ma olen kindel, et ta kannab neile ette kõik, mis ma teen. Niikaua, kui ta seal metallist toas on, on ta turvalisus garanteeritud. Aga ma võin oodata. See on ajaküsimus.Koera päevik.


Kell:

8.00 Koerapasteet! Vahva, seda ma armastan!

9.30: Autoga sõitma! Vahva, seda ma armastan!

9.40: Jalutuskäik! Vahva, seda ma armastan!

10.30: Pallimäng! Vahva, seda ma armastan!

11.30 Saba liputamine! Vahva, seda ma armastan!

12.00  Kondi närimine! Vahva, seda ma armastan!

13.00  Maja valvamine! Vahva, seda ma armastan!

16.00 Haukumine! Vahva, seda ma armastan!

17.00 Koerapasteet! Vahva, seda ma armastan!


Kommentaare ei ole