Recent Comments

Viimati lisatud

Inimesele, kes mulle emotsionaalselt haiget tegi, see kiri on sulle!

Ma tean küll, et ma pole ainuke inimene maailmas, kes on seda valu pidanud läbi elama ehkki raske on uskuda, et keegi teine ka on pidanud sellist valu kannatama. See on tunne, mida sa isegi oma vaenlasele ei soovi. Ma sain haiget sellepärast, et ma armastasin liiga palju. Ma olin pime. Pimestatud sinu sõnadest, lubadustest, armastusest südames, mida ma sinu vastu tundsin; pimestatud sinu silmadest. Ma usaldasin sind ja ei kahelnud sinus hetkegi. See oli vale, ma õppisin seda liiga hilja
omaenda peal.

Kõigepealt tea, et ma ei vihka sind.

Tegelikult oleks ju palju kergem minul mõtelda sinust halba ja sind vihata. Aga ma ei tee seda. Loomulikult mul läks palju aega enne, kui ma jõudsin siiani, kus ma nüüd olen aga tänasel päeval ma tänan sind. Kõikide mälestuste eest, mida ma oma südames edasi kannan ja kõikide õppetundide eest, mida ma sinu kõrval õppisin. Isegi, kui sa mu südame purustasid, olen ma täna palju tugevam ja targem, kui kunagi varem.

Loe ka:  Ühel päeval sa kahetsed, et sa tal minna lasid.

Sa tõid mu ellu palju rõõmu ja õnne ja sa näitasid mulle, milline näeb välja tõeline armastus. Nüüd tean ma, millist inimest ma pean enda kõrvale otsima ja millistest ma pean eemale hoidma.

Tänu sinule õppisin ma tundma oma väärtust. Ma tean nüüd, et väärin palju rohkemat, kui sina. Ma väärin nii, nagu iga teinegi, olla armastatud ja hoitud. Ma ei taha enam iialgi varem olla koos mõne inimesega, kes mulle valetab ja mu tunnetega mängib. Nüüd ma tean seda.

Loe ka:  Ära imesta, kui ta sind enam ei vaja

Ma tean, et sa ei ole ainult üksi süüdi. Mina kiindusin liiga palju sinusse. Ma sõltusin sinust sõna otseses mõttes. Sa olid mu valgus, mu päike, mu kuu ja mu tähed. Ma uskusin, et sa olid mu elu mõte. Aga kui mul sind kõige rohkem vaja oli, keerasid sa mulle selja. Ma arvasin, et võin sinu peale loota aga ma eksisin. Ma uskusin, et see ongi tõeline armastus aga sinu käitumine näitas, et ma eksisin veel kord. Keegi, kes tõesti armastab, ei käituks ju niimoodi, nagu sina seda tegid.

Ma lootsin tõesti, et sina oled see, kes aitab mul elus raskustest üle saada. Tegelikult aga tõid sa mu ellu palju rohkem probleeme. Ma olin naiivne ja uskusin, et sul on head kavatsused... Ja nÜüd olen ma segaduses.

Loe ka:  Sa hakkad minu järele igatsema siis, kui mind enam sinu kõrval ei ole.

Ma tean, et mul pole mitte mingit mõtet seda kõike sulle siin ütelda, sest sa ise lihtsalt ei näe oma vigu ja tõenäoliselt käitud sa ka samamoodi järgmine kord mõne teisega. Sa oled ju lihtsalt nii tore ja kena, ma mõistan, miks sa teistele meeldid. Ja kui see järgmine sinusse armub nagu mina seda tegin, teed sa ka talle haiget. Sest sa lihtsalt oled selline. See on sinu loomuses.

Ma süüdistasin end pikka aega kõiges selles, mis juhtus. Ma arvasin, et minu isiksus ajas sind eemale, et ma midagi tegin, mis sulle ei meeldinud. Aga nüüd ma tean, et tegelikult sinus puudub inimlikkus, sa ei suuda mõtelda teise inimese peale, sa ei taha väljakutsetele vastu astuda, sa ei taha end siduda.

Loe ka:  Ära mine tema juurde tagasi, ta ei vääri sind

Ma ei ole sinu peale vihane. Mul on sinust ainult kahju. Ja kahju ka sellest järgmisest inimesest, kellele sa nii haiget teed.

2 kommentaari: